welcome

WELCOME TO CHEMPAQA'S BLOG...SEMUA YANG DIPAPARKAN DISINI ADALAH KOLEKSI PERIBADI SAYA, KECUALI JIKA DINYATAKAN..

Followers

Friday, October 9, 2009

~Sama Tapi Tak Serupa~

~Chemp~ASSALAMUALAIKUM
salam kengkawan.....actually n3 kali nie sbb nak join kak.nor64..
dia buat n3 pasal bunga yg seakan2 sama dgn koleksi yg aku ade nieh..
yg kak nor punyer naik tongkang dr China maaaaaaaaaa...
while aku punyer..naik keta jer dr U.K. Mesia(ulu Kelang)wakakakaaaka
nie sbenarnya aku beli 5thn dulu..masa aku mula2 terjatuh cinta dgn english style..
masa tuh nak beli RA..mmg x mampu lah..so..x nak mengecewakan hati sdr(exceli nak sedapkan hati lah konon)aku pon belilah set nie...at least taklah aku mengigau malam2 kan...hiihhiihih
tp olkah..buat org x berduit mcm aku nie..tp nak pakai brg2 branded.(ku sedar sapelah aku)..drama air mata dah bermula nieh..ambik tisu..ambik tisu...hihihiih
tp cun jgkan tea pot dia...gumuk, montel & gebu,cik mat pinjam nama jap :-)
tp nie lg comel mmg cenonet btullah...taruk gula 5 sudu besar dah penuh dah sugar pot tuh...
creamer jar plak-alahai...mmg kodokut btul lah....
kalu akulah..skali curah susu tuh tuk 1 cwn air jer....
ape2 pon..mmg cun kan....(biar aku perasan sdr..bukan kena bayar pon..)
nie plak piring & cawan nyer...tp klau kao org tgk piring yer..mau nyer muntah ijau...byk sgt munger...mcm sest dlm kebun bungalah plak....
tp sbb dah suka..org ckp ape pon..aku wat bodo,pekakkan telinga,walau mendidih 100 darjah kat dalam hati..hihuhuuhuhuh
ape pon layan yer...
kak nor 64..nielah dia koleksi serupa tp x sama dgn akak punyer tuh...

opssssssssssss..lupa lak..
nie complete dinner set taw..nt aku watn3 lain kali yer...
tata titi tutu...
layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

11 comments:

  1. salam chemp,

    Good morning. boleh lah serve breakfast ukt akak guna set ni, ye.

    ReplyDelete
  2. cantikkk..nor, feminin ajer rupa parasnyer..

    ReplyDelete
  3. kak chemp..
    cantik ajer set ni..mahal murah bukan ukuran..yang penting hati dah syuker.. ;)

    ReplyDelete
  4. chemp 2 kak gee
    salam kak..
    'blh jer kak..sila lah dtg umah..kompem chemp serve akak dgn set nieh..hhhiihihh

    ReplyDelete
  5. chemp 2 k.cda
    salam kak..hihihi..tp x leh lawan set akak yg ori lah..ni local jer

    ReplyDelete
  6. chemp 2 yatt
    salam yat..tulah..yg penting hati sudah suka..rembat jerlah ...

    ReplyDelete
  7. Salam sejahtera,

    Kami ingin menjemput anda menyertai komuniti blogger bagi mempromosikan blog anda secara PERCUMA di laman web kami. Jom berkenalan dengan blogger-blogger terkemuka dan berkongsi tips dengan mereka.

    Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya.

    Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

    Malaysia Boleh!

    ReplyDelete
  8. Salam Chempaqa..
    salam kenalan dr sy :-)
    cantik sgtlah set ni...esp teko tu..bentuk dia unik...

    ReplyDelete
  9. chemp 2 itajeff
    salam ita..
    set local jer kak..
    tp mmg cantek ..teko nya montok gitu..
    tq sudi singgah blog chemp..:-)

    ReplyDelete
  10. salam ziarah chem,
    agak2nya ada jual lg tak set ni ? hai ni tak de keje lain-da terberkenan la niii....

    ReplyDelete
  11. salam kak ani..
    hihihi..adoii..rupa nyer ramai jg yg terrrrberkenan dengan set nie yer...
    tak pastilah kak..sama ader set nieh still ade @ tak lg kat pasaran...;-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin