welcome

WELCOME TO CHEMPAQA'S BLOG...SEMUA YANG DIPAPARKAN DISINI ADALAH KOLEKSI PERIBADI SAYA, KECUALI JIKA DINYATAKAN..

Followers

Wednesday, December 30, 2009

~LA Blue~

~Chemp~salam sejahtera semua..
tup tup tup, dah akhir tahun kita yea..
begitu cepat masa berlalu-banyak suka dan duka sepanjang 2009 yang boleh dijadikan teladan atau sempadan untuk panduan hidup kita seterusnya..
semua azam dah tercapai ke?hihiihihihi
ku mcm biaselah-asyik carry forward jer..ntah tahun bila nak tercapai entah azam tuh..wallahualam
n3 hari nie-hasil hunting kat kedai apekkkss kat kawasan umah aku jer...
tp yang nie aku suka sangat sbb bunga dia lain dari yang lain
besides bunga yang kecil warna pink and a little orange, combine with lite blue-mmg sweet
sbb tuh aku panggil LA(laura ashely) Blue..WHY?
cuba tgk kitchen towel kat belakang tuh-kan bunganya seakan2 sama dgn bunga kat mangkuk nie..kan kan( ke aku yg terrrrrperasan sdr)..kih kih kih..whateverrrr...
and kat sekeliling tuh mcm renda warna biru laut gituh..
jd ku namakan dia LA Blue....
tp mcm biaselah, laki, anak, bini , semua x der..
yg ade cuma abg ipar and adik ipar jer..kih kih kih
nie close up tang mangkuk nasi nya..cantek kan bunga dan sekeliling tuh...
mangkok nasi nie cuma ade 6 biji..dan reganya..berbaloi2...
tgk susunan bunga sebelah luar tuh-mmg cun bangat, ade silver rim yang masih berkilau2 lagi..nielah plak, 6 mangkok besar(makan maggi pon sodap) and 6 mangkok kecik..
yang membezakan mangkok kecik and besar adalah susunan bunganya
if mangkok besar munga sekeliling terdapat di bahagian dalam mangkok
whereas mangkok nasi, bunganya adalah kat sebelah luar plak...
jadi pada kengkawan yang ade bunga yang sama, blh wat n3 tak,?
mana taw jejak kasih bhasil kali nie..tungguuuuuuu
ok layannnnnnn..
oppssss lupa lak..ade yg berkenan tak???

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin